Reise & Representasjon

 

Når lag skal reise til kamper og cuper er det behagelig med reiseplagg som har en softere touch. Bomull er betydelig mer omfattende når det gjelder design og innfarging, noe som ofte gjør bomullsplagg mer ensartet.

 

Vår FLC-kvalitet gir en softere touch, samtidig som at ditt lag har full valgfrihet når det gjelder design og farger. Og har laget ditt et spesielt budskap kan vi inkludere dette også, sammen med fritt antall logoer. Dette er en rimelig smart løsning for lag som ønsker seg noe annerledes.

 

Klubben har behov for klubbtøy som skal brukes i forbindelse med representasjon, administrativt arbeid og ikke minst skal viktige samarbeidspartnere profileres via klubbtøyet. For oppgaver som ikke er av fysisk karakter, foretrekker kunden ofte FLC-kvalitet på denne type klubbtøy.

 

Sublimert klubbtøy er perfekt for idretten

 

 

For FLC-vareprøver og designforslag, ta kontakt → 

 

 

 

 

 

 

 

SUBLIMERING MED SOFT BOMULL FEEL

Bomullstekstil fungerer ikke så bra med sublimering og derfor benyttes hovedsakelig et polyester materiale. Mange ønsker ikke å bruke teknisk polyester når en ikke er i fysisk aktivitet, men ønsker bomull som gir plagget en behagelig softness. Vi tilbyr derfor det beste av to verdener med vår FLC-kvalitet. Fritt valg av designprofil og farger, samtidig som plagget gis en soft bomull feel.

 

FLC-kvaliteten er suveren for klubb og lag som ønsker plagg med sublimert design til reise eller representasjon. Mest brukt er t-skjorte, polo, treningsgenser, treningsjakke og hoodie - selv om mange forskjellige typer plagg kan lages med FLC-kvalitet.