INNOVATIVT KONSEPT

 

I en tid hvor utstyr lett blir ensartet gjennom masseproduksjon, har No Limit valgt å gå mot strømmen og leverer et konsept med skreddersydd designprofil.

 

Klubbidentitet er vårt kjerneområde. Dette gir klubben anledning til å få satt opp en unik designprofil, i en helhetlig klubbkolleksjon. En slik mulighet har tidligere kun vært forbeholdt toppklubbene.

 

Klubben velger selv hva som skal inngå i design og kolleksjon. Vi er med hele veien og vårt designteam bistår med gode råd, men i siste instans er det klubben eller laget som bestemmer.

 

Vi lager ditt klubbtøy akkurat slik du vil ha det!

 

MODERNE TRYKKEMETODE

 

Digital trykk eller såkalt sublimeringstrykk, er en ny og moderne trykketeknologi med økt holdbarhet og tydelig miljøgevinst. Les om sublimeringstrykk i bloggen.

 

Alle grafiske elementer som designuttrykk, logo og tekst blir en integrert del av selve materialet gjennom at farge og grafikk trykkpresses inn i stoffets fiber med svært høy varme.

 

Fordelen med sublimering av logoer, bilder, tekst og annen grafikk er at trykken gjengis med permanent høy kvalitet. Trykken varer like lenge som selve plagget, uten å forvitre eller falme.

 

Og best av alt, trykken er inkludert i våre priser!

FORUTSIGBAR LEVERANSE

 

No Limit skal være en forutsigbar partner som garanterer kontinuitet i klubbens valg av farger, vareutvalg og type tøy klubben bestiller.

 

Materialet farges inn digitalt og derfor kan vi levere samme fargenyanse for hver eneste produksjon, med et utvalg av over 100 fargenyanser for hver enkelt basisfarge.

 

Med egen produksjonsenhet, har vi til alle tider selv kontroll på å kunne levere klubbens kolleksjon. Derfor må ikke vi bytte ut klubblinjer med jevne mellomrom, slik en ofte ser de internasjonale merkene velger å gjøre.

 

Vi leverer klubbens valgte design og kolleksjon,
så lenge klubben selv ønsker det!

ENKEL HANDELSLØSNING

 

Vår nettbaserte handelsløsning Klubben Online er basert på at det skal være enkelt for både klubb, lag og medlemmer å bestille utstyr 24/7.

 

Vi setter opp og drifter en komplett klubbshop på vegne av klubben helt gratis, slik at klubben kan fokusere på andre viktige oppgaver.

 

For klubbens medlemmer er kolleksjonen alltid tilgjengelig og bestilling kan gjøres i ro og mak fra egen sofa. Vårt direct-delivery konsept tilbyr flere leveringsløsninger, blant annet å få varene levert helt hjem på døren.

 

Enkelt for klubben og enkelt for medlemmet!

Etisk handel


No Limit benytter tekstilfabrikker valgt ut i fra etiske normer og kriterier i tråd med
European Textile Hub: