Vi gir klubben valgmuligheter!

Klubb er ofte synonymt med lokal tilhørighet knyttet opp mot klubbens kjennemerker og farger. Selv om vi besitter tekniske løsninger hvor kun fantasien setter grenser, er ikke vårt mål å kle opp norske klubber og lag i sprø uttrykk. For oss handler det om å bistå klubben med å uttrykke sin spesielle identitet gjennom å gi klubben valgmuligheter!

 

En god design kan være enkel i sitt uttrykk for eksempel med ensfarget sort, hvor en kun fremhever detaljene. Eller kanskje kreves det en mer komplisert design og fargekombinasjon for å få frem uttrykket en ønsker. Enkel eller komplisert design?
Vi leverer uansett det klubben vil ha.

 

Vi tilpasser klubbens behov for påføring av logoer og tekster når vi foreslår en design. Når klubben har mange trykk kan det være visuelt bedre med en roligere design, mens færre trykk åpner for mer design. Under vises eksempler fra kolleksjonen til FK Tønsberg som valgte et lokalt kjennemerke på drakten, alle sponsorene også på treningstøy og bakgrunnsdesignen ble valgt som en historisk hyllest.

 

       
  Bruk av lokale kjennemerker fremmer følelsen av tilhørighet. I dette tilfellet Slottsfjellet i Tønsberg. Nøye tilpasset nederst på plaggets rygg.   Et lite sponsor-tårn bak på ryggen på treningstøy uten at det skjemmer selve plagget. Fin måte å profilere sponsorer og inkludert i våre priser.  
Barkemønster til tresorten EIK ble valgt i bakgrunnsdesignen, for å hedre stor- hetstiden til fotballklubben EIK Tønsberg som spilte i øverste divisjon en periode.
 

 

Vårt designteam vil i samarbeid med klubben utarbeide et helhetlig uttrykk på hele klubbens kolleksjon og klubben må gjerne velge en enkel design på noe utstyr, mens annet utstyr har mer kompleks design. Har du ønsker eller noen ideer, kan vi lage en proff design basert på dette. Det er en engangskostnad på kr. 1.200 eks. mva. for oppsett av designen, enten den skal brukes på ett plagg eller på en hel kolleksjon.

 

Som No Limit Klubb kan du fritt velge den designen du vil ha. Vi tilbyr alle fargekombinasjoner og leverer utstyret ferdig trykket med alt som ønskes påført. Trykken er en del av selve materialet, som gjør plagget lettere og trykken forvitrer ikke.

 

SE VÅR KLUBBKOLLEKSJON →

 

 

 

 

 

Klubbavtale med det lille ekstra!

 

 

 

Hva kan vi gjøre for din klubb?

 

Det lille ekstra

Kolleksjon med unik designprofil.

Fritt valg av fargekombinasjoner.

Gratis klubbshop, vi gjør hele jobben.

All trykk er inkludert på hele kolleksjonen.

Ikke krav om kjøpsforpliktelser/pliktig uttak.

     

Økonomiske fordeler

Promopakke vs. potensial (se også drakttilbud).

Høy klubb- og medlemsrabatt på våre brands.

God inntekt på salg til medlem, lag, sponsor m.m.

Sponsor dekker trykken? Penger rett i klubbkassa.

Dugnadsprodukter, avtales i hvert enkelt tilfelle.

 

GRATIS DRAKTER

Vår gratis-drakt-kampanje for 2020 er utgått, men vi vil fremdeles vurdere på forespørsel å tilby promopakke med gratis drakter på nye klubbavtaler.

Vi spesialdesigner da klubbens drakt ferdig påført med klubblogo, sponsorer m.m. uavhengig av om klubben er liten eller stor.

 

 


SEND OSS EN UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL →

Trenger du mer informasjon, ønsker et tilbud på en klubbavtale eller på utstyr?
Ta kontakt, så svarer vi deg så fort som mulig.

 
No Limit leverer custom klubbtøy med høy kvalitet og funksjonalitet til konkurransedyktige priser. Ta gjerne kontakt for et møte eller om du ønsker at vi sender vareprøver fra vår kolleksjon - vi leverer over hele landet. At vi produserer på vår egen fabrikk gjør at vi har full kontroll på hva som til enhver tid produseres, noe som gjør oss forutsigbare i forhold til leveranser av klubbens kolleksjon. All trykk som er lik på et plagg er inkludert i våre priser, men vi leverer også personifiserte navn og nummer til en lav kost. Vi setter opp og driver en klubbshop for klubben uten kostnad, samt at vi tilbyr klubbinntekter til veldig gode vilkår.

 

Ring meg! 
Legg inn navn og telefonnummer, så ringer vi deg for mer informasjon om vår klubbavtale.
Du er også velkommen til å kontakte oss på: salg@nolimitsport.no.