TEAM

Vi tilbyr fri design på draktsett for enkeltstående team innen idretten, samt for bedrifts- og studentidretten. Eller for vennegjengen som spiller futsal, inne- bandy eller annen teamsport. Crazy drakt, leken drakt eller en mer tradisjonell drakt? Alt er mulig og valget er ditt.

 

Custom Drakt & Shorts

455,00

Inkludert trykk!

 

Pris eksempelet gjelder for draktsett inkl. mva. Veiledende pris er kr. 698,00. Minimum antall er 10+. Draktsettet leveres ferdig påført med ønsket trykk og all trykk som er lik, er inkludert i prisen. Personifisert trykk som navn og nummer kan påføres til en lav kost. Det er en en- gangskostnad på kr. 1.200 eks. mva. for oppsett av designet.

 

Ta kontakt for tilbud →

LAG

Cup, reise eller noe spesielt utstyr som bare gjelder for ditt lag? Vi kan tilføre det lille ekstra til enkeltstående klubblag og andre lag som ønsker å skille seg ut fra mengden. Det være seg crew neck genser, 1/2 zip genser, full zip genser eller annen type tekstil med teknisk kvalitet. Eller kanskje ønskes plagget levert med vår mer bomullsmyke FLC-kvalitet.

 

Custom Crew Neck Genser

325,00

Inkludert trykk!

 

Pris eksempelet gjelder for crew neck genser inkl. mva. og teknisk kvalitet. Pris for genser med FLC-kvalitet, gis på forespørsel. Veiledende pris er kr. 499,00. Minimum antall er 10+. Plagget leveres ferdig påført med ønsket trykk og all trykk som er lik, er inkludert i prisen. Personifisert trykk som navn og nummer kan påføres til en lav kost. Det er en engangskostnad på kr. 1.200 eks. mva. for oppsett av designet.

 

Ta kontakt for tilbud →

 

SUPPORTER

Blodfan eller bare en interessert forelder? Velg en designprofil du synes passer til ditt lag, lagets fargekombinasjon og få med alt du ønsker du ønsker av logoer og tekster. Velg samme design på plagg og skjerf. Vi lager ditt supporterutstyr akkurat slik du vil ha det.

 

Custom Hoodie & Skjerf

699,00

Inkludert trykk!

 

Pris eksempelet gjelder for hettegenser og skjerf inkl. mva. Veiledende pris er kr. 998,00. Minimum antall er 10+. Settet leveres ferdig påført med ønsket trykk og all trykk som er lik, er inkludert i prisen. Personifisert trykk som navn og nummer kan påføres til en lav kost. Det er en engangskostnad på kr. 1.200 eks. mva. for oppsett av designet.

 

Ta kontakt for tilbud →

 

 

BEST PÅ PRIS

Vi tilbyr custom design
til vanlige klubbpriser.
 

LAVT MINIMUMSANTALL

Produksjon av få antall
med gode rabatter.
 

HURTIG PRODUKSJON

2-3 ukers produksjon
hurtig levert fra Europa.
 

FUNKSJON & KVALITET

Teknisk funksjonalitet og
topp produktkvalitet.

 

 

Vi kan gi tilbud på alt klubbtøy vi leverer og svarer på alle typer henvendelser.

Kontaktskjema →

 


 

KUNDECASE

G09 hos Langhus Fotball ønsket en unik hettejakke med klubbens farger som både spillere, trenere og supportere kunne bruke når laget skal på tur. Viktige punkter var lokal tilhørighet, samhold og at gutta ønsket å formidle et budskap om hva de står for som et fotballag. Derfor ville de ha tekst på selve hetten med respekt, fair play og ett lag.
Laget gikk for design og uttrykk som vist på bildene under.