OM OSS

 

FORSIDE KUNDESENTER →

 


 

NO LIMIT SPORT
- A SPORT INNOVATION BRAND!

 

No Limit Sport er et nytt klubbmerke som har sine røtter i Norge og som liker å gå nye veier. Bedriften består av et team med lang erfaring innen klubbmarkedet og med dedikert lidenskap for det vi driver med. Vi har rett og slett passion for sport!

 

Visjonen vi bestreber å oppnå for våre kunder, gjengis godt gjennom vårt mantra: Freedom of Choice. Som en tekstilprodusent skal vi være spesialist på kundetilpasset tekstil og med sterkt fokus på etisk handel. En nisjèleverandør, som kan tilby våre kunder betydelig med valgmuligheter til å skape en unik identitet og profil.

 

Som bedrift skal vi være innovative, utvikle smarte løsninger og gjøre bruk av ny teknologi. Vi har spesialkompetanse innen sublimering, fremtidens trykkemetode som gjør bruk av moderne og renere teknologi. Vi har også utviklet et digitalt micro-shop-system, på en plattform med automatiserte løsninger og sømløse integrasjoner for økt effektivitet.

 

Vi er en forutsigbar leverandør som alltid kan levere påfyll til våre kunders kolleksjoner. Med egen fabrikk er vi ikke styrt av internasjonale markeder, men har full kontroll på egen utvikling og produksjon. Vi kan når som helst i samarbeid med kunden produsere on demand akkurat det utstyret kunden har behov for.

 

No Limit Sport skal alltid pushe grenser for å gi deg som kunde smartere og bedre tjenester. Vårt mål er å bygge et sterkt brand gjennom å være en foretrukket partner til klubbmarkedet i Norge og Skandinavia. No Limit Sport eies av Sport Innovation AS.

 


 

   
   
ET VERDIVALG

 

     → Vi produserer i Europa, for kortreist transport og hurtige leveranser.

 

     → Vi produserer nøyaktig antall plagg/produkter kunden har behov for.

     

     → Vi har gjort tøffe valg for å unngå unødig masseproduksjon og overskuddslagre.

 

     → Vi benytter moderne produksjonsteknologi, med økt holdbarhet og tydelig miljøgevinst.
 

     → Vi bedrer logistikken og øker effektiviteten ved å begrense antall ledd i verdikjeden.
 

     → Vi fokuserer på etisk handel, i tråd med EUs direktiver for gode arbeids- og miljøvilkår.

 

 FORSIDE KUNDESENTER →