OM OSS

 

FORSIDE KUNDESENTER →

 


 

NO LIMIT SPORT
- A SPORT INNOVATION BRAND!

 

No Limit er et nytt klubbmerke som har sine røtter i Norge og som liker å gå nye veier. Bedriften består av et team med lang erfaring innen klubbmarkedet og med spesialkompetanse innen produksjon av sportsutstyr. Vi har passion for sport og er et team med dedikert lidenskap for det vi driver med.

 

Visjonen vi bestreber å oppnå for våre kunder, gjengis godt gjennom vårt merkenavn: No Limit - mange muligheter, få begrensninger. Vi ønsker å spesialisere oss som en nisjèleverandør, hvor vi skal levere produkter som gir verdiskapning for våre kunder gjennom å gi kunden en unik identitet og profil.

 

Som bedrift skal vi være innovative, utvikle smarte løsninger og gjøre bruk av ny teknologi slik at vi kan tilby våre kunder tjenester som gir betydelig valgfrihet og fleksibilitet. Vi ønsker nemlig at breddeidretten skal tilbys de samme muligheter som den profesjonelle delen av idretten når det gjelder å få tilgang på spesialtilpasset klubbutstyr.

 

Vi er en forutsigbar leverandør som alltid kan levere påfyll til våre kunders kolleksjoner. Med egen fabrikk er vi ikke styrt av internasjonale markeder, men har full kontroll på egen utvikling og produksjon. Vi kan når som helst i samarbeid med kunden produsere on demand akkurat det utstyret kunden har behov for.

 

No Limit er the new kid on the block i klubbmarkedet og vi skal alltid pushe grenser for å gi deg som kunde smartere og bedre tjenester. Vårt mål er å bygge et sterkt brand gjennom å være en foretrukket partner til klubbmarkedet i Skandinavia. No Limit eies av Sport Innovation AS.

 


 

ET VERDIVALG

 

→ Vi produserer i Europa, for kortreist transport og hurtige leveranser.

 

→ Vi produserer nøyaktig antall plagg/produkter kunden har behov for.

     Et aktivt valg for å unngå unødig masseproduksjon og overskuddslagre.

 

→ Vi benytter moderne produksjonsteknologi, med økt holdbarhet og tydelig miljøgevinst.
 

→ Vi bedrer logistikken og øker effektiviteten ved å begrense antall ledd i verdikjeden.
 

→ Vi fokuserer på etisk handel, i tråd med EUs direktiver for gode arbeids- og miljøvilkår.

 


 


FORSIDE KUNDESENTER →